Suntem o echipa!

            Suntem societate fondată în anul 2009, la Sibiu din dorința de a aduce un plus de rigoare organizațională sistemului economic din România. Detinem expertize multiple, fiecare dintre noi lucrând în domenii și poziții sinergetice acumulând experiențe unice, până în momentul de față. Dorim să oferim soluții simple la probleme complexe. În același timp vom manifesta flexibilitate fără a face compromisuri.

Oferim consultanta financiara cetățenilor români care au lucrat in străinatate si care doresc sa-si recupereze impozitul pe venit si alocatia pentru copii.

Ne respectăm concurența și ne onorăm partenerii!

 Ambițiile noastre sunt acelea de a ajuta oamenii.

            Suntem o societate acreditată de Minsterul Muncii și Solidarității Sociale pentru activitatea principală de selectare și plasare a forței de muncă cu nr. 11757/ 2009 și lucrăm în parteneriat cu alte societăți acreditate pentru formarea și dezvoltarea profesională si cabinete de avocatură din strainatate.

 

 

Cui ne adresăm? Care sunt serviciile noastre?

            TITANIS se adresează, pe de o parte angajatorilor, care au nevoie de personal calificat și pe de altă parte candidaților care sunt în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au acum acces la o vastă bază de date cu CV-uri, din România, în care își pot găsi angajații cei mai potriviți pentru proiecte lor. Pentru candidați, accesul la un catalog complet al posturilor vacante sporește considerabil posibilitatea găsirii unui loc de muncă potrivit prin trimiterea unui CV către noi.

Interfața web este utilă, atât angajatorilor, cât și candidaților care au acces la întreaga piață a job-urilor din România și din spațiul European.

 

O altă secțiune a activității noastre este cea a cursurilor de calificare și training. Pe acest palier oferta noastră este standardizată, dar poate fi și personalizată,  în funcție de situație.

 

De ce suntem diferiți?

             În ceea ce privește formarea și dezvoltarea profesională, ne bazăm pe oferirea unor servicii înalt calitative. Desfășurăm o gama variată de cursuri la prețuri avantajoase, în diferite domenii de activitate și ne adresăm persoanelor pentru care cariera este o provocare continuă. Programele de formare organizate sunt destinate mai multor sectoare de activitate potrivit nevoilor din economia națională. Cu alte cuvinte, ducem o politică de produs, țintită pe diferite segmente ocupaționale, pentru a oferi oamenilor și companiilor instrumente concrete, pentru a-și dobândi sau dezvolta anumite competențe. Spre deosebire de învățământul superior de stat sau privat din România, care de cele mai multe ori oferă doar o palidă imagine a ceea ce înseamnă profesie, noi dorim să vă oferim instrumente concrete, palpabile cu care individul sau organizația să se poată perpetua. Cursurile sunt specifice pe meserii, dar desfășurăm și o serie de programe ce privesc competențele comune tuturor companiilor cum ar fi: cursuri de IT, limbi străine, management, etc.

Conținutul suporturilor de curs este elaborat de specialiști cu o înaltă calificare și cu o vastă experiență în domeniu. Cursurile se desfășoară în Sibiu, sau la sediul beneficiarului, dacă se solicită. Sălile de curs dispun de o bază materială modernă, situată la standarde internaționale, capabile să asigure o instruire performantă persoanelor motivate, care doresc să se autodepășească profesional, să-și dezvolte aptitudinile și competențele. La sfârșitul cursului de formare profesională, toți participanții vor dobândi noi competențe, necesare cerințelor locului de muncă sau promovării în cadrul companiei.

 

De ce să alegeți TITANIS?

             Suntem o echipă tânără, dornică de performanță, dinamică și în același timp cu experiență în managementul procesului de instruire formare și dezvoltare profesională.

Suntem flexibili, aplicăm o politică proactivă, adaptându-ne oferta de cursuri la cerințele clientului.

Avem prețuri accesibile, cu un raport calitate/ preț incontestabil.

 

Viziune

         Împreună cu partenerii noștri, oferim clienților servicii de consultanță în domeniul resurselor umane de o înaltă calitate, care să ii ajute să fie lideri pe o piață a muncii extrem de volatilă, aflată într-o continuă transformare.

Oferim servicii de: recrutare și selecție, formare inițială și formare continuă, pentru profesii cu nivel mediu și superior de instuire. Dorim să ne asumăm un rol consistent pentru reconversia profesională a șomerilor pe  piața zonală a muncii.

Credem în victoria muncii, inteligeței și onestității iar ca rezultat câștigurile nu vor intârzia să apară, pentru toți aceia care împărtășesc valorile noastre. Suntem preocupați de a gândi strategic în tot ceea ce privesc nevoile și obiectivele clienților noștri.

În tot ceea ce întreprindem, promovăm reciprocitatea. Evaluăm și îmbunătățim continuu contribuția pe care o avem asupra succesului clienților noștri. Căutăm mereu soluții de mărire a eficienței, pentru o utilizare judicioasă a resurselor în toate operațiunile pe care le desfășurăm.

Suntem deschiși noului și căutăm soluții novatoare, atrăgând creativitatea. Ne vom asuma aceste roluri în doua sensuri sinergetice:

– de a oferi expertiza societăților pentru dezvoltarea capacităților acestora, creând servicii și produse competitive, orientate către viitor;

– de a oferi “cunoaștere” persoanelor pentru dobândirea unor noi competențe, în așa fel încât să devină mai valoroși.

Anticipând permanent dinamica pieței muncii ne vom păstra mereu un spirit  innovator, contribuind la o funcționare sănătoasă a sistemului societal. În același timp, nu putem ignora cultura organizațională locală. Suntem de părere că trebuie să căutăm și să dezvoltăm în om tot ceea ce este valoros, fructificând aptitudinile personale, cultura originară dar și cunoașterea universală.

 

Valorile noastre

onestitate și integritate;

responsabilitate;

orientare către client;

inovație și creativitate;

transparență și legalitate.

 

Despre oameni

         Înca din timpuri preistorice oamenii au făcut observații importante asupra comportamentului uman. Filosofii cercetau natura umană sub diferite aspecte, cu metode diferite. Ața s-au zămislit teoriile și doctrinele. Dar nu despre teorii dorim să vorbim, ci despre chestiuni pragmatice. În lumea ideilor, gânditorii arareori au căzut de acord. Asupra unui singur aspect nu au existat divergențe și anume că munca, fie ea cu forța brațelor ori a minții, a jucat rolul central în evoluția speciei umane, chiar dacă perioade mari din istoria universală a fost dedicată războiului, crizei sau anarhiei. Deși de nedorit, datorită suferințelor și distrugerilor produse, suntem de părere ca războiul a produs declic-uri uriașe, beneficiile sale fiind comparabile ca și amplitudine cu pierderile. Considerăm că femomene de o asemenea magnitudine se produc și astăzi, sub diferite forme și cu o viteză mult mai mare. Drept dovadă propunem o privire retrospectivă în ceea ce privește tehnologiile de acum 20 de ani.

În această lume plină de incertitudine, noi ne propunem să punem puțina rigoare în ceea ce înseamnă oamenii și organizațiile.

Îi respectăm pe oameni, avem încredere în ei, îi susținem și îi ajutăm să își îndeplinească țelurile atât la nivel profesional, cât și personal. Îi sprijinim să-și dezvolte cariera profesională prin planificare, muncă, instruire, formare și dezvoltare profesională. Recunoaștem contribuția fiecăruia la succesul nostru – personalului nostru, clienților și candidaților noștri. Încurajăm și răsplătim realizările.

 

Despre cunoaștere

         Împărtășim din cunoșterea, expertiza și resursele noastre, pentru ca fiecare să înțeleagă ce e important în prezent și ce se va întâmpla în viitor pe o piață muncii extrem de fluidă.

Ne informăm, și ținem seama de opiniile altora, indiferent de sursa de informare, pentru a ne îmbunătăți și noi la rândul nostrum calitatea know-how-ului, soluțiilor și serviciilor pe care le oferim.

Înțelegând fenomenele care se produc pe piața muncii, urmărim activ dezvoltarea și adoptarea celor mai performante tehnici din întreaga lume.

 

Despre viitor

         Avem dorința, curajul și priceperea de a inova, de a deschide noi căi, de a evolua și de a croi viitorul.

Nu acceptăm niciodată ambiguitatea.

Contestam în permanență normele, pentru a găsi noi modalități, mai bune, mai performante, de a acționa.

Ne asumăm riscuri și știm de la început că nu vom caștiga întotdeauna, însă nu ne expunem niciodată clienții la riscuri.