Acord de confidențialitate

 

TITANIS JOB  protejezează dreptul la intimitate și la imagine al utilizatorilor site-ului. Punem la dispoziția utilizatorilor site-ului, proceduri on-line sigure, care să nu va afecteze viața privată. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveți în vedere.

Notă de informare privind protecția datelor personale

            Accesarea sau utilizarea site-ului implică acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor stipulate în prezentul Acord.

Se vor respecta termenii și condițiile acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea site-ului și actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioară adusă acestui site.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,  TITANIS JOB are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor TITANIS JOB informații și servicii de cea mai bună calitate.

Sunteți obligat(ă) să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispoziția dvs. de către TITANIS JOB. Refuzul dvs. determină imposibilitatea TITANIS JOB de a vă oferi serviciile solicitate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai autorităților publice, în cazul în care acestea o cer, pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

Conform Legii nr. 677/2001  beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la office@titanisjob.com sau prin postă pe adresa societății noastre.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Acordul de confidențialitate privind politica securității datelor personale, acoperă modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal, care vă pot identifica când utilizați site-urile TITANIS JOB. De asemenea, se au în vedere și datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-ul TITANIS JOB.

Afișarea datelor personale în spațiile/domeniile publice ale TITANIS JOB

            Informațiile cu caracter personal, postate de către utilizatori în locurile/spațiile publice apaținând TITANIS JOB, cum ar fi: forum-uri, chat-uri, liste de discuții, baza de date cu CV-urile căutabile, pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora TITANIS JOB nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul că terțe parti utilizează informații pe care le-ați postat sau le-ați făcut disponibile în spațiile publice, aparținând TITANIS JOB.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către TITANIS JOB

            Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-urile TITANIS JOB, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa țntrebarile dvs, de a țmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de către TITANIS JOB este în conformitate cu reglementările legale în vigoare, în legatură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

TITANIS JOB nu va transmite (prin vanzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

 

TITANIS JOB poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

– Cu acordul dvs. ;

–  Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.

–  În cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de TITANIS JOB doar în masura în care este necesară asistența lor. Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice, conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

a) e prevăzut într-o dispozitie legală;

b) protejează drepturile companiei TITANIS JOB sau companiilor afiliate;

c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;

d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;

e) aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.

–  În cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de TITANIS JOB  sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;

–  În cazul în care TITANIS JOB fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie și baza de date e transferată noului operator;

–  În cazul în care TITANIS JOB devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vandută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței;

În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un postat pe site-ul TITANIS JOB.

Datele  dvs., pe care le-ați înregistrat, deținute de operatorul TITANIS JOB, pot fi  modificate , incluzând noile informații despre produsele și serviciile lansate. De asemenea puteți să solicitați operatorului ștergerea datelor dvs. oricând.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor contul de TITANIS JOB e protejat de o parolă.

Pentru a vă oferi o navigare cât mai fluidă pe situ-rile TITANIS JOB, folosim o facilitate a browserului Internet numită “cookie”. Cookies sunt fișiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plăseaza pe hard disk-ul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, și pentru a personaliza paginile în funcție de vizitator.

Aveți opțiunea de a seta browser-ul astfel încât să respingă cookies. În acest caz însă, va exista un impact negativ asupra navigării pe site-ul nostru.

Vă mulțumim că folosiți serviciile TITANIS JOB!

Vă asigurăm că vom încerca să vă oferim întotdeauna cele mai bune servicii și să rămânem prietenul dumneavoastră.